Voor projectontwikkelaar

Een goede match

Als projectontwikkelaar bent u altijd bezig om objecten op een zo efficiënt mogelijke manier in de markt te zetten. Om dit zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de specifieke wensen van een doelgroep is maatwerk een vereiste. Dat vraagt inlevingsvermogen in de belevingswereld van elke doelgroep, kijken wat voor de bewuste groep van toepassing is, welk soort pand bij hen past, welke locaties het meest geschikt zijn en welke voorzieningen gewenst worden, of vereist zijn.

Als projectontwikkelaar hebt u een idee ontwikkeld voor een project in de zorgbranche. U hebt dit idee gekregen, omdat een bepaald pand zich er uitstekend toe leent, of omdat er een specifieke vraag van of voor een zorgpartij aan u gesteld is. Als het aankomt op de economische of technische mogelijkheden van een pand bent u zelf natuurlijk de specialist, maar als het gaat om specifieke vragen over de gewenste grootte, de mate van voorzieningen, de logistiek van diverse zorgfuncties, of de mogelijkheden om ruimtes en functies te delen, dan zou het goed zijn als u een adviserende partner zou hebben die u hierbij kan helpen.

Waarom kiezen voor Formedica
Wij van Formedica zijn die partner. Wij hebben jarenlange ervaring met het inrichten van medische ruimtes en we hebben feeling voor de specifiek praktijk gebonden vragen van diverse zorgverleners. Wij zien snel de potentie en knelpunten van een pand wat betreft het geschikt maken ervan voor diverse zorgfuncties. Onze kracht ligt in de uitdaging van zo’n project: de diverse partijen die een pand delen het gevoel te geven dat hun individuele wensen zijn vervuld, terwijl toch de identiteit van het centrum als geheel een krachtige uitstraling heeft.

Specialisten in de branche
Wij kunnen u op diverse manieren bijstaan en op verschillende momenten instappen. Zo kunnen we in een vroeg stadium het pand waar u mee bezig bent toetsen aan praktijk gerelateerde invullingsmogelijkheden. We kunnen voor u een ontwerp maken waarmee u uw clientèle iets concreets kunt laten zien, of we kunnen sfeerbeelden presenteren die uw plannen aantrekkelijker maken wat de onderhandelingen makkelijker zal maken. We kunnen voor u met de diverse zorgpartijen om de tafel gaan zitten om direct de mogelijkheden of knelpunten op een constructieve wijze op te lossen. We kunnen zelfs voor u op zoek gaan naar zorgverleners die passen in uw plannen, maar van wie u het lastig vindt ze op de juiste manier te benaderen.

De doelgroep als uitgangspunt
In onze visie werkt een project alleen goed als de vragen van de klant centraal worden gesteld. Daarom moeten de mogelijkheden van een pand al in een vroege fase van de ontwikkelingen optimaal onderzocht en uitgewerkt worden. Als wij in een vroeg stadium instappen, heeft uw project de grootste kans van slagen.

Contact
Wilt u eens vrijblijvend met ons van gedachten wisselen over een mogelijke samenwerking? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen of mailen voor informatie of om samen ideeën uit te wisselen. U kunt natuurlijk ook bij ons langskomen. Bel dan gerust voor een afspraak. Onze studio is gevestigd aan het Gedempte Zuiderdiep 141 in Groningen. We verwelkomen u graag bij Formedica.