Voor architecten

Een goede match
Als architect wilt u natuurlijk dat uw ontwerpen op een zodanige manier worden gerealiseerd dat het eindproduct volledig voldoet aan wat u in de ontwerpfase bedoelde. Het gaat daarbij niet alleen om de vormen, maar ook om de gebruikte materialen, kleuren, uitstraling en afwerking. In de praktijk kan het makkelijk gebeuren dat goed doordachte ontwerpen door miscommunicatie of door een slechte afwerking uitmonden in een product waar u als architect niet achter staat. Zoekt u een bureau dat uw ontwerpen op uw manier voor u kan realiseren? Een bureau dat groot genoeg is om de meest complexe en grootschalige opdrachten uit te voeren, maar dat tegelijkertijd met net zoveel enthousiasme werkt aan kleinere opdrachten? Zoek dan niet verder, want Formedica heeft alles in huis om uw projecten samen met u tot een succes te maken.

Waarom kiezen voor Formedica?
De vraag waarom u als architect met ons in zee zou moeten gaan, kunnen we eenvoudig beantwoorden. We spreken uw taal omdat we al jaren in de branche werkzaam zijn. We weten dus precies wat voor u belangrijk is bij de realisatie van uw ontwerpen. Door onze rijke ervaring en ons netwerk van lokale bedrijven kunnen we snel, flexibel en concurrerend opereren.

Communicatie als speerpunt
We vinden het heel belangrijk om tijdens ons werk veel contact te onderhouden met onze opdrachtgevers. We vinden het zelfs zo belangrijk dat we communicatie tot een speerpunt van ons beleid hebben gemaakt. Communicatie houdt bij ons niet op bij het aannemen van de tekeningen van de architect en het doorgeven wanneer het project gereed is. Wij geloven dat er alleen een bevredigend eindresultaat mogelijk is als er een continue wisselwerking is tussen de architect en Formedica.

Duurzaam en hoogwaardig
Het gebruik van duurzame en hoogwaardige materialen is ook een belangrijk speerpunt van Formedica. U begrijpt als architect natuurlijk het belang van een duurzaam product. U wilt een interieur met zo weinig mogelijk onderhoud en nazorg. Formedica begrijpt dat heel goed en doet er alles aan om producten zo duurzaam en hoogwaardig mogelijk te maken, met een afwerking die recht doet aan uw ontwerp en waar u als architect trots op kunt zijn.

Contact
Wilt u eens vrijblijvend met ons van gedachten wisselen over een mogelijke samenwerking? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen of mailen voor informatie of om samen ideeën uit te wisselen. U kunt natuurlijk ook bij ons langskomen. Bel dan gerust voor een afspraak. Onze studio is gevestigd aan het Gedempte Zuiderdiep 141 in Groningen. We verwelkomen u graag bij Formedica.