Praktijkinrichting fysiotherapie

Formedica levert voor de fysiotherapeut de inrichting van de nieuwe praktijk geheel volgens de persoonlijke wensen en met gebruik van duurzame materialen.

Fysio in de praktijk

De praktijkruimte van de fysiotherapeut kenmerkt zich door de beperkte behoefte aan ruimte voor de behandelkamers. Hier tegenover staat een veel grotere behoefte aan een goed uitgeruste fitnessruimte, waar individueel gerichte oefeningen gecombineerd kunnen worden met groepslessen. Tezamen met de noodzaak van douche- en omkleedruimtes, balie en wachtruimte vraagt dit om een goed georganiseerde indeling van de fysiotherapie-ruimte.

Uitstraling van het interieur

Voor de juiste uitstraling van de fysiotherapiepraktijk, waaraan vaak meerdere medewerkers verbonden zijn, is het van belang dat de praktijkinrichting zodanig is dat de identiteit van de praktijk een eigen plaats heeft binnen het gezondheidscentrum als geheel. De basis hiervoor ligt in het goed luisteren naar de eisen en wensen van de gebruiker en in de expertise om deze wensen te vertalen naar een ontwerp dat de bedrijfsfilosofie uitdraagt. De degelijkheid van de afwerking en de duurzaamheid van de materialen horen vanzelfsprekend bij een fysiotherapiepraktijk waar de mens centraal staat.

Partner bij het inrichten van de fysiopraktijk

Lees meer: